Publicat el 04/10/2022

El canal del Moll de Cortesia i la Platja de la Marina del Port de Badalona, escenaris de les dues modalitats. Durant la tardor se celebraran cites de primer rang de vela, rem, i piragüisme

 

 

La Federació Catalana de Sup i Surf ha tornat a triar les instal·lacions del Port de Badalona per celebrar el Campionat de Catalunya de SUP en dues modalitats: velocitat i llarga distància, convocat per al cap de setmana del 8 i 9 d’octubre.
La suma de la Platja de la Marina als espais del recinte portuari ha obert un ventall de noves activitats, entre les que es troba acollir proves de pàdel surf.

De manera que durant la jornada de dissabte 8 d’octubre a partir de les 10.00 del matí transcorreran les proves de velocitat, en el canal del Moll de Cortesia.
El fet que la competició es convoqui en un canal permet la visibilitat dels esprints des del Moll; els esportistes sortiran des dels pantalans flotants situats en l’àrea de la rampa de dues en dues persones.

L’endemà, dia 9 d’octubre, igual que en la convocatòria de novembre del 2021, la caleta de la Marina serà des d’on sortiran les proves de llarga distància, estructurades per número de quilòmetres i experiència ( 4 quilòmetres, 8 quilòmetres i 12 quilòmetres) i categoria amateur.

També es pot fer seguiment de la sortida i de les arribades des de la Platja de la Marina, que en aquesta ocasió compta amb una guingueta des d’on es pot fer el seguiment.
El Port de Badalona consolida amb aquesta cita la relació amb una nova federació esportiva, la de Surf i Sup, que se suma a l’aposta des de l’inici de la seva entrada en funcionament de donar suport a les activitats de vela, de pesca esportiva, de piragüisme i de rem.
En aquest sentit, només durant els mesos d’aquesta tardor hi ha convocat per al dia 15 d’octubre una jornada de portes obertes per a tastar el Dragon Boat en el marc del Dia Internacional del Cáncer de Mama, la celebració, per primer cop, de la regata d’Altura Golden Race/ Trofeu Marina Badalona els dies 28, 29 i 30 d’octubre.
El Campionat de Catalunya de Pesca Fonejada els dies 12 i 13 de novembre.
La Pàdel Race de piragüisme
19 i 20 de novembre i
Una regata de batel el 26 de novembre de 2022.

 

Redacció
Imatge i font: Marina Badalona

 

 

Deixa un comentari