Publicat el 14/07/2017

El passat dimecres, 5 de juliol, a les 7.00 hores, membres del cos de Mossos d’Esquadra, han fet el desnonament a Canet de Mar

Agents del cos de Mossos d’Esquadra, acompanyats de membres del cos judicial, han fet efectiu el desnonament de la finca de Can Segarra de Canet de Mar, ocupada il·legalment des de fa més d’un any i mig. El propietari d’aquesta finca va fer, quan la finca va ser ocupada, denúncia per un delicte d’usurpació contemplat a l’article 245 del Codi Penal. Actualment estava pendent de desnonament per part del jutjat.

El cap de setmana del 3 i 4 de juny, la policia va rebre queixes veïnals perquè s’hi estava celebrant una festa a nivell europeu de les conegudes com a festes rave, esdeveniments no autoritzats de música i ball convocats a través de xarxes i que s’allarguen hores i fins i tot dies. El cap de setmana del 10 i 11 de juliol es va fer una altra festa, amb música molt elevada i altres inconvenients, a la qual van assistir de nou moltes persones. Hi va haver moltes queixes per les molèsties a veïns i establiments de descans pròxims, com càmpings i residències de gent gran. I s’ha tingut també coneixement que se’n preparava una altra pel cap de setmana del 15 i 16 de juliol.

Des de la Policia Local de Canet s’ha fet tot allò que estava a l’abast, és a dir, denúncia administrativa per incompliment de l’Ordenança de Civisme i Convivència Ciutadana a causa de les molèsties ocasionades als veïns que viuen a la zona, mentre no finalitzés el procediment de desnonament. També s’ha fet un ofici per informar-ne al Jutjat, que ja coneixia la causa. Això ha fet que s’accelerés el procés i el dia 20 de juny la Policia Local va poder notificar a les persones que residien a la finca ocupada, que tenien 10 dies naturals per abandonar-la.

Aquest dimecres, 5 de juliol, a les 7.00 hores, membres del cos de Mossos d’Esquadra, han fet doncs el desnonament. S’han identificat 6 persones, que han marxat pacíficament de la finca. Can Segarra s’ha pogut tornar a mans del seu propietari legal, que està posant els mitjans necessaris perquè no es torni a ocupar de forma il·legal.

 

Deixa un comentari