Publicat el 19/10/2022

El detingut, que té nombrosos antecedents penals per delictes de la mateixa naturalesa, va ser traslladat a la comissaria dels Mossos d’Esquadra per passar a disposició judicial

 

 

 

 

La Policia Local d’Alella va detenir el passat dijous, 13 d’octubre, un presumpte lladre quan acabava de cometre dos fets delictius: un robatori amb força a l’interior de vehicle i un robatori amb força a l’interior d’un domicili.

La detenció es va produir a les 16 hores a l’avinguda dels Rosers, quan una patrulla va veure un home amb actitud sospitosa que amagava una bossa darrera d’un vehicle al pas del cotxe policial.
Els agents van procedir a identificar-lo i a comprovar el contingut de la bossa, on van trobar documentació de les víctimes i material sostret en dos robatoris. Part del material recuperat es va sostreure d’un vehicle que estava estacionat a l’interior d’una casa, al barri de la Soleia, i l’altra de l’interior d’un vehicle aparcat al voltant del Complex d’Esports Municipal.
El detingut, que té nombrosos antecedents penals per delictes de la mateixa naturalesa, va ser traslladat a la comissaria dels Mossos d’Esquadra per passar a disposició judicial.

D’altra banda, la matinada de dissabte 15 d’octubre a diumenge 16 d’octubre, durant un control de seguretat ciutadana de la Policia Local a la sortida de l’autopista, els agents van observar com un vehicle que accedia des de la sortida de Barcelona va fer mitja volta, en veure el control policial, i tornava a entrar a l’autopista.
Es va procedir a fer seguiment del vehicle i es va informar la Guàrdia Urbana de Barcelona, ja que el vehicle es dirigia en aquesta direcció ocasionant situacions de perill a als altres usuaris de la via, que va detenir el conductor del vehicle per dos delictes contra la seguretat del trànsit -conducció temerària i  per no disposar de carnet de conduir- i es van aixecar actes per possessió de diferents substàncies estupefaents. Les dues persones ocupants del vehicle tenen nombrosos antecedents per robatoris amb força.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament d’Alella

 

Deixa un comentari