Publicat el 06/08/2015

La Biblioteca Municipal La Muntala, en el marc de la Festa Major d’Estiu 2015, ens proposa un maridatge literari amb el qual tastarem poesia de Ricard Mirabete i llegirem vins de la mà del sommelier Arnau Barangé.
La cita és el dimecres, 12 d´agost, a les 10 de la nit, al Centre Cívic El Gorg. Si no us voleu deixar perdre aquesta activitat, cal que us hi inscriviu prèviament a la biblioteca a partir del 10 d’agost.
Ricard Mirabete és filòleg, professor, crític i poeta. Compagina la creació literària i la docència amb la traducció i correcció lingüística, i amb la col·laboració sobre actualitat literària, ressenyes i articles de fons, en revistes i diaris, com ara El Punt Avui, Poetari i Núvol, el digital cultural.
Va guanyar el premi Amadeu Oller de Poesia l’any 1999 amb el poemari Última ronda. Des de llavors ha publicat l’any 2004 La gran baixada; el 2009 Les ciutats ocasionals, i el 2013 Radar. En col·laboració amb David Caño i Carles Mercader, fotògraf, el 2014 va publicar De penitents a Desamparats (com dos carrers de Barna).

Deixa un comentari