Publicat el 19/07/2019

Durant la quarta setmana de juliol, del  23 al 27 de juliol, arriba la 23a edició del Festival Internacional de Teatre Còmic Ple de Riure al Masnou

Una desena de companyies de diversos estils i procedències ompliran la platja d’Ocata i els carrers i places de la vila amb les seves històries i situacions esbojarrades que us empenyeran a la imaginació més desbordant. Enguany, una edició especial del butlletí ‘El Masnou Viu’ recull el programa complet amb tots els detalls del Festival. El butlletí es reparteix en format paper per les llars masnovines.

Segons també informa el consistori masnoví, a la programació d’aquest 2019, els pallassos hi tenen una presència destacada, juntament amb el teatre de carrer i el circ, elements definitoris de la personalitat del Festival.

Cirque Rouages (des de França), Rhum & Cia., Pau Palaus, Quimi Portet, The Primitives (des de Bèlgica), Los Barlou, Los Moñekos i Pepa Plana són els convidats en aquesta edició, que tindrà com a escenaris la plaça Nova de les Dones del Tèxtil, la plaça de Marcel·lina de Monteys, la plaça de Ramón y Cajal i l’escenari la Mar de Riure (a la platja d’Ocata). La banda del Festival serà la Sidral Brass Band.

A més, Laia Sondang (nom artístic de Laia Puig) dinamitzarà els moments previs als espectacles programats les tardes de dimecres, dijous i divendres amb un taller de maquillatge infantil. D’altra banda, Trenatroman (Juan Ignacio Loreto) deixarà la línia R1 de Rodalies uns dies per dinamitzar el punt de trobada i informació del Festival amb El Masnou flow, a la plaça de la Llibertat. Allà també s’hi podrà trobar el programa del Festival (que podeu consultar en línia), així com les ulleres de sol d’aquesta vint-i-tresena edició.

La Companyia del Foc, que s’encarrega del piromusical del Ple de Riure des de fa més de quinze anys amb sorprenents coreografies de foc i llum, tancarà una edició més d’aquest Festival tan especial per al municipi.

Deixa un comentari