Publicat el 10/07/2020

Si la situació de la pandèmia segueix millorant, Vilassar podrà celebrar la Festa Major dels Sants Genís la setmana del 22 al 30 d’agost. Un dels plats forts d’aquesta edició seran les actuacions de Gertrudis, Suu i Germà Negre la nit del 25 d’agost

La Comissió de Festes està treballant per poder portar a terme una Festa Major presencial a l’agost si l’evolució de la pandèmia ho permet.
D’aquí uns dies es publicarà el programa d’activitats amb concerts i actes tradicionals que es faran en format presencial i en directe, sempre garantint  les mesures de seguretat necessàries de distanciament social i aforaments limitats.

Per ara i amb l’avançament del programa s’han conegut que la nit del 25 d’agost actuaran tres grups destacats del panorama musical català com són Gertrudis, Suu i Germà Negre. Els concerts, que tindran una aforament limitat, es faran al camp de futbol per garantir la distància de seguretat entre els assistents. Es controlarà la temperatura corporal a l’entrada i serà indispensable per accedir al recinte l’ús de mascareta.

La venda d’entrades serà anticipada i tindran un cost de 2€ que es destinarà a l’Àrea de Serveis Socials per ampliar la partida de mesures Covid19.
La  venda anticipada / reserva de tiquets / entrades: en els propers dies, en la publicació del programa de festa major, es comunicaran de forma concreta i detallada els canals de venda per a cada concert.

 

Deixa un comentari