Publicat el 20/06/2020

Aquest any la revetlla de Sant Joan serà un xic diferent i caldrà extremar les mesures de protecció que Protecció Civil ha fet públiques per aquesta festa

A Montgat el fet més destacable serà que totes les platges del municipi estaran tancades i no s’hi podrà accedir, i tampoc no es celebrarà el tradicional sopar de revetlla al parc de la Riera d’en Font que es celebra cada any per la Festa Major de Sant Joan.
El tancament de les platges serà efectiu tota la nit de la revetlla, concretament des de les 19 h del dia 23 de juny fins a les 10 h del 24 de juny, que és que comença el servei de vigilància de platges.

D’altra banda, recordem als grups de veïns i veïnes que vulguin celebrar la revetlla Sant Joan  de manera reduïda amb grups màxim de 20 persones amb una tauleta i cadires a la via pública, que cal que abans demanin autorització d’ocupació a la via pública a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament. El tràmit es pot fer telemàtic a través de l’enllaç https://tramits.montgat.cat/Ciutadania/DetallTramit.aspx?IdTema=3&IdTramit=164   o bé presencial demanant cita prèvia a:  https://citaprevia.gestorn.com/montgat/#nbb

Des de Protecció Civil insisteixen en la necessitat d’extremar les mesures  de prevenció i seguretat en l’ús de material pirotècnic, per no prendre mal ni causar mal a d’altres persones. També cal recordar que continuem en estat de pandèmia i que cal complir les recomanacions de distància física i seguir les indicacions del Departament d’interior de la Generalitat de Catalunya, donat que no estan permeses les celebracions massives ni les aglomeracions habituals que es produeixen la nit de Sant Joan, al carrer i a les platges.

Amb petites normes bàsiques podem celebrar la revetlla sense corre riscos: Mantingueu les mesures de protecció i higiene per prevenir contagis, com l’ús de mascareta, la distància física entre les persones, i el rentat de mans amb aigua i sabó. Celebreu la revetlla amb grups reduïts,  i eviteu compartir menjar i estris a l’hora dels àpats i recordeu que si feu ús de pirotècnia no utilitzeu el gel hidroalcohòlic: són incompatibles.

 

 

Deixa un comentari