Publicat el 30/11/2020

Es tracta d’un concurs que neix a partir d’una iniciativa veïnal en col·laboració amb l’ajuntament del municipi

Durant els darrers dies el poble de Tiana (Maresme) s’ha omplert de color en el marc del Festival de Murals Tianart. Es tracta d’un concurs que neix a partir d’una iniciativa veïnal en col·laboració amb l’ajuntament del municipi.
Els encarregats de plasmar els seus missatges són sis entitats sense ànim de lucre. Així, cadascun dels murals transmet un missatge diferent a través de diferents temàtiques com per exemple l’educació de qualitat, la pau, la justícia i les institucions sòlides, la vida submarina, el consum i la producció responsables o la reducció de les desigualtats, entre d’altres.
El concurs, de lliure concurrència, ha comptat amb la participació de les entitats Associació Cultural Hebe, Acció solidària amb el Sàhara, Asociación Cultural de Arte Social Ortika, Associació Vedenthangal Sangam (Laia Foundation), Setem Catalunya & Artistlove i Asociación el Club de Kat.

El pròxim 10 de desembre l’organització anunciarà el mural guanyador, el qual serà escollit mitjançant el veredicte d’un jurat independent i els vots dels usuaris a través de l’Instagram.
La proposta escollida obtindrà un premi de 6.000 euros, a més del compromís d’organitzar una activitat de sensibilització al municipi sobre la tasca que desenvolupa.

ACN Barcelona

Deixa un comentari