Publicat el 05/02/2018

El temporal ha tingut incidències en el transport escolar i a les principals vies de comunicació

El Pirineu viu la nevada més important de la temporada i una de les més copioses dels darrers anys en alguns punts de l’Alt Urgell, la Cerdanya, el Pallars Sobirà i l’Alta Ribagorça. El temporal que va començar ahir diumenge a la tarda i s’ha intensificat aquest dilluns ha tingut sobretot afectació en el transport escolar, amb més de 2.000 alumnes que s’han quedat sense classe. A la Seu d’Urgell, on ha començat a nevar més tard, s’ha decidit avançar el retorn dels alumnes a casa a la una de la tarda.
Després del caos circulatori d’ahir al vespre al túnel del Cadí, els Mossos d’Esquadra han controlat que tots els vehicles que hi volien accedir portessin cadenes.
Més enllà d’aquests inconvenients, la neu és benvinguda, tal com han destacat alguns dels veïns d’Esterri d’Àneu, perquè els suposa una font d’ingressos amb l’arribada de turistes. La cota s’ha situat entre els 700 i 900 metres i fins ara s’acumulen gruixos d’entre 10 i 50 centímetres.

ACN La Seu d’Urgell / Sort
Foto: Pla general de la travessera principal de Bellver de Cerdanya on es veu gent retirant neu d’un vehicle i una ambulància aparcada davant el CAP de la localitat.

Deixa un comentari