Publicat el 23/01/2015

PIMEC Maresme – Barcelonès Nord ha programat tres cursos de formació subvencionada que s’impartiran durant els mesos de febrer i març a Mataró. Es tracta de tres propostes que pretenen donar eines per tal de desenvolupar competències en els àmbits de la xarxes socials, coaching i comptabilitat.
Ambrós Martínez, president de PIMEC Maresme – Barcelonès Nord, explica que “està a les mans del teixit empresarial millorar la qualitat i la competitivitat de les nostres empreses, sent conscients de la importància de la formació i portant-la a la pràctica per comprovar els seus notables i múltiples beneficis”.
Precisament, sota el títol ‘Nòmines i Seguretat Social’ es desenvoluparan un total de 30 hores de formació en deu sessions de tres hores de durada, els dilluns i dimecres, entre el 2 de febrer i el 4 de març, de 18 a 21h. Es tracta d’un curs presencial que se centrarà en formar als treballadors sobre les nòmines i els tràmits burocràtics de la comptabilitat empresarial per tal de conèixer-ho i poder treballar eficaçment.
El segon curs, ‘Utilitzar xarxes socials per afegir valor a l’empresa’ constarà de set sessions, que es portaran a terme els dimarts i dijous de 17’30 a 20’30h entre el 5 i 26 de febrer, exceptuant l’últim dia que la sessió finalitzarà a les 19’30h. L’objectiu d’aquesta formació és aprendre sobre la gestió de les xarxes socials per tal de crear valor a l’empresa. 
La tercera i última de les propostes donarà les claus per tal d’assolir els objectius que una empresa, una persona i un professional es proposi. Amb aquest objectiu, les sessions del curs treballaran els tipus de tècniques de coaching per tal de donar un gir i adoptar la direcció correcta. El curs s’impartirà els dimarts i dijous entre el 26 de febrer i 24 de març de 18 a 21, exceptuant el 19 i 24 de març que l’horari s’allargarà fins a les 21’30h

Deixa un comentari