Publicat el 27/08/2014

Amb l’objectiu de fomentar les relacions comercials entre Catalunya i la República Popular de la Xina, el Departament Internacional de PIMEC, amb la col·laboració d’ACC1Ó, organitza una missió empresarial de caràcter multisectorial que tindrà lloc del 3 al 7 de novembre.
Per la seva conjuntura macroeconòmica, la Xina s’ha convertit en un mercat estratègic tant per l’aprovisionament com per la comercialització. Dotze empreses catalanes tindran l’oportunitat d’avaluar in situ la potencialitat del mercat xinès i d’establir o consolidar les relacions comercials amb empreses locals. És una bona ocasió per refermar les relacions comercials establertes i la posició competitiva de l’empresa.
PIMEC posarà a disposició de les petites i mitjanes empreses serveis de suport, d’acompanyament i d’organització d’agendes de negocis per poder treure el màxim rendiment de la visita de prospecció. A més, les dates de la missió coincideixen amb les fires METALWORKING CHINA i AUTOMATION SHOW que se celebren a la ciutat de Xangai i que són de gran interès empresarial.

Deixa un comentari