Publicat el 31/03/2016

PIMEC està organitzant una missió comercial a Colòmbia perquè les pimes catalanes puguin avaluar in situ la potencialitat d’aquest mercat llatinoamericà i les oportunitats de negoci que ofereix, o bé consolidar les relacions comercials ja establertes i afermar la posició competitiva de l’empresa. 

El viatge es realitzarà del 23 al 28 de maig i es visitaran les ciutats de Bogotà i Medellín, “on se celebraran nombroses reunions B2B personalitzades entre empreses catalanes i colombianes”, ha explicat la directora del departament Internacional de PIMEC, Míriam Sabaté, durant un acte que s’ha dut a terme a la seu de PIMEC per presentar aquesta missió empresarial i que ha comptat amb més de 30 empresaris. 

La cònsol de Colòmbia a Barcelona, Diana Celis Mora, acompanyada del president de la Comissió Internacional de PIMEC, Víctor Campdelacreu, ha estat l’encarregada d’obrir l’acte destacant l’estabilitat política i l’obertura comercial que ha assolit el país en els darrers anys. De la seva banda, el country manager de PIMEC a Colòmbia, Manel Pellissé, ha presentat les principals característiques i oportunitats de negoci al país, així com les millors estratègies per entrar i vendre a Colòmbia. A continuació, el director de productes d’empreses del Banc Sabadell, Carles Dalmau, ha desglossat els instruments financers per comercialitzar amb Colòmbia i ha remarcat el potencial i l’estabilitat del país per establir-hi negocis. Finalment, el transitari Serincomex, Santiago Espot, ha especificat les particularitats logístiques a l’hora de realitzar exportacions i importacions a Colòmbia.

Al final de la sessió, ha tingut lloc un interessant debat sobre qüestions concretes del comerç amb Colòmbia com ara l’evolució del tipus de canvi, aspectes culturals en les negociacions o mètodes de pagament al país llatinoamericà.

Deixa un comentari