Publicat el 22/11/2019

Aquesta xerrada posarà la guinda final de l’any al cicle de conferències l’Aula de Salut, de la mà de l’especialista

La sala d’actes de l’Hospital Municipal de Badalona acollirà el dimecres 27 de novembre, a les 18.30 hores, la xerrada «Petits canvis per menjar millor», a càrrec dela infermera i nutricionista Montse Torra, del CAP Progrés-Raval de Badalona Serveis Assistencials (BSA).
La xerrada aproparà el contingut de la nova guia alimentària de l’Agència de Salut Pública de Catalunya «Petits canvis per menjar millor». Es tracta d’una nova eina per identificar aspectes claus que millorin la qualitat i sostenibilitat de la nostra alimentació.
Menjar més fruita, menys sal, o apostar pels aliments de temporada i proximitat en són tres exemples, però durant la xerrada s’aprofundirà en aquestes petites modificacions, garantia d’una millor alimentació, i per tant, d’una millor salut.
La importància de l’alimentació per a la salut no és un tema nou i el 16 d’octubre es posava de manifest amb la commemoració del Dia Mundial, però volem insistir ara que s’apropa el Nadal. De fet, durant la sessió es cridarà a la participació per integrar els conceptes i preparar un menú nadalenc saludable entre els assistents.

Aquesta xerrada posarà la guinda final de l’any al cicle de conferències l’Aula de Salut, de la mà de l’especialista. Per aquest motiu, es demanarà també la participació del públic per conèixer la seva opinió sobre les 9 xerrades realitzades durant 2019 i quines són les seves preferències per tal d’anar preparant el nou cicle de sessions de 2020. La recollida d’opinió es farà també extensiva a les xarxes de l’organització, especialment a Twitter (@BSABadalona)

Les persones que desitgin assistir a l’acte, que forma part del cicle de conferències Aula de salut -Aprenem de la mà de l’especialista-, s’hi han d’inscriure prèviament.
Les xerrades d’Aula de salut estan obertes a tothom qui hi estigui interessat, encara que el nombre d’assistents està limitat a l’aforament de la sala.
La inscripció es pot fer mitjançant el telèfon 93 464 83 89 -de dilluns a divendres de 9 a 13 hores- i l’adreça de correu electrònic bsa@bsa.cat. web, web: www.bsa.cat

 

Deixa un comentari