Publicat el 13/11/2018

La Coordinadora demana la col·laboració ciutadana per obtenir  finançament per “continuar fent que el nostre jovent pugui continuar amb les tradicions populars ens hem d’adaptar a les noves formes de comunicació”

La representació dels pessebres vivents és més que una obra teatral, és la plasmació de l’esforç col·lectiu que engloba a moltes persones. És una il·lusió. És voluntarietat. I, sobretot, és constància.
Per aquest motiu, l’Associació Coordinadora de Pessebres Vivents de Catalunya, entitat que engloba més de 40 associacions de tot el territori ha impulsat, a través de la plataforma Tot Suma, una campanya de microfinançament amb l’objectiu d’arribar al públic jove mitjançant les noves tecnologies.

A través de la plataforma de microfinançament Tot Suma, la Coordinadora demana la col·laboració ciutadana per obtenir un finançament de 1.150 euros per “continuar fent que el nostre jovent pugui seguir amb les tradicions populars i per a fer-ho ens hem d’apatar a les noves formes de comunicació”, assegurades de la Coordinadora el seu president, Jordi Filella.

L’any 2017 més de 85.000 persones es van apropar a alguns dels pessebres que organitzen les entitats de l’associació. A Catalunya, el pessebre vivent de Castell d’Aro és l’entitat amb la representació nadalenca més antiga, des de 1959.
Clica al projecte de la Coordinadora:  https://www.totsuma.cat/projecte/1653/d

Deixa un comentari