Publicat el 19/02/2020

L’actuació s’ha ordenat per urgència davant la perillositat de caiguda del revestiment del mur de la Montgatina

L’Ajuntament davant la perillositat que suposava pels vianants de la vorera del carrer Pare Claret, els despreniments del mur de la Montgatina, ha intervingut per evitar riscos a la via pública. Ja fa dies des de serveis tècnics s’havia detectat diverses patologies al mur i despreniments de l’arrebossat al carrer i es va contactar amb el propietaris per instar-los a demanar el permís d’obra i actuar el més ràpidament possible.
La setmana passada la Policia local va senyalitzar la vorera de la zona afectada i va tallar l’accés als vianants a la vorera colindant al mur per evitar accidents. Tanmateix, tan la Policia Local com els bombers van informar de la necessitat d’actuar amb caràcter d’urgència per evitar possibles danys a les persones.
Finalment, ahir l’Ajuntament va actuar de manera preventiva i per urgència, enderrocant el revestiment, les peces ceràmiques i l’arrebossat, per sanejar tota la zona del mur que generava problemes, fet que va motivar la tala una figuera que malmetia una part del mur. Com a conseqüència de l’enderrocament des de Serveis Tècnics municipals s’ha evidenciat que el mur de base està construït amb molta precarietat i s’ha informat al propietari de la finca perquè executin un sistema de protecció del mur.
Finalment, l’Ajuntament  està fent un balanç de les despeses que ha generat l’actuació per fer un requeriment al propietari de la finca.

 

Deixa un comentari