Publicat el 24/03/2021

La Regidoria de Cultura i Festes proposa que, de nou, aquest 23 d’abril guarnim els balcons: festegem Sant Jordi i celebrem la primavera

Consulteu les bases del concurs de Guarniment de Balcons de Sant Jordi: 2021:https://ajllavaneres.cat/ARXIUS/ANY2021/CULTURA/Conv_Guarnim_balcons_21.pdf
Des de l’Ajuntament, conviden de nou tots els vilatans, grans i petits, a guarnir el seu balcó amb els motius de la festa. Cal posar-hi molta imaginació i utilitzar, en la mesura del possible, materials reciclats que puguem tenir per casa: llençols vells, cartrons, cartolines, pals d’escombra, retoladors, pintures… Tot s’hi val per tal de deixar ben clar el missatge que és Sant Jordi! Roses de paper, el cavaller, el drac, la princesa… versos escrits, fragments de llibres, títols o autors preferits… tot el que imagineu.

Per participar-hi, un cop guarnit el vostre balcó, heu de compartir-ne la foto a Instagram https://www.instagram.com/AjLlavaneres/, tot enllaçant el perfil oficial de l’Ajuntament, @AjlLavaneres, i afegint l’etiqueta #BalconsLlavaneres21.
Els únics requisits són que el balcó estigui situat al terme municipal de Llavaneres i que sigueu seguidors del compte municipal d’Instagram.

Les fotos s’han de penjar a Instagram entre el 12 i el 25 d’abril i el veredicte es farà públic dimarts 27.
Un jurat format per representants de la Regidoria de Cultura i de la Biblioteca triarà els tres primers classificats, que seran obsequiats amb llibres editats a Llavaneres. El primer premi estarà dotat amb un exemplar de (https://ajllavaneres.cat/document.php?id=13166).

Recordeu els balcons participants en l’edició de Sant Jordi 2020? Recupereu l’àlbum de fotos (https://ajllavaneres.cat/album.php?id=15016) que es va publicar!

 

 

Deixa un comentari