Publicat el 15/05/2019

El Teatre la Massa de Vilassar de Dalt acollirà el proper divendres 7 de juny la inauguració de la setena edició del festival Revela’T, primer al món dedicat exclusivament a la fotografia analògica

 El Festival tindrà lloc del 7 al 16 de juny a Vilassar de Dalt i a Barcelona. El tret de sortida el donarà la projecció del film De donde no se vuelve, que comptarà amb la presència del seu autor, Alberto García-Alix, retratista de la movida madrileña i un dels màxims referents de la fotografia contemporània europea.
També el nord-americà Bruce Gilden, que des de 1998 forma part de l’agència Magnum, serà present al Revela’t 2019 a través de les seves imatges. La seva sèrie de fotografies i retrats Syracuse, 1981, realitzada fa 38 anys a la ciutat novaiorquesa, es podrà veure íntegra per primera vegada.

El festival Revela’T va néixer a Vilassar de Dalt el 2013 i es va posicionar com a referent internacional en fotografia analògica contemporània. Quatre anys més tard va ampliar la seva àrea d’influència a Barcelona, organitzant l’OFF Revela’T i el 2018 la primera edició d’hivern del Revela’T Winter Madrid.
La seu principal del festival, però, segueix sent Vilassar de Dalt, que a més de l’acte inaugural acollirà 35 exposicions en espais emblemàtics del municipi: la Fàbrica de Can Garbat, l’Espai L’Estrella, el Museu, la Sala Rajolers i el Teatre de la Massa, així com els carrers i la Plaça de la Vila.

El lema d’enguany és ‘Klaatu barada nikto’, missatge clau del mític film Ultimàtum a la Terra, i pretén estimular projectes fotogràfics on es reflecteixi la complexa relació de l’ésser humà amb el planeta.

El Revela’T 2019 oferirà desenes d’activitats com tallers, presentacions i projeccions al voltant de la fotografia analògica, així com una cinquantena d’exposicions.

Deixa un comentari