Publicat el 01/10/2017

Nou persones van participar el passat divendres 29 de setembre a la desena edició del concurs de truites-memorial Joan Beltran de la Setmana de la Gent Gran. Al concurs es van veure truites amb ingredients ben originals com ara espaguetis o garotes.

El jurat, format per la Maria del restaurant Gran Xef i la cuinera televisiva àvia Remei, va valorar les diferents truites. El primer premi (val de 150€ per comprar en botigues del poble) se’l va endur Maria Coca i la seva truita estil Mutriku amb patates, ceba, pernil i formatge. El segon (val de 100€ per comprar en botigues del poble) va recaure en Pepita Caballero i el tercer (val de 50€ per comprar en botigues del poble) en Rosa Albiol, amb una truita de garotes. El premi a la truita més original (un menú per a 4 persones ofert per Gran Chef) va ser per a Joaquima Andreu i la seva creació amb xampinyons, allets i menta.

Després de l’entrega de premis, amb la regidora de Gent Gran, Núria Arasa, i l’alcalde de Vilassar de Mar, Damià del Clot, acompanyats d’altres regidors del govern, es va fer un tastet de truites entre tot el públic assistent.

L’acte va comptar amb la col·laboració de Vilassar Comerç, Forn de pa Bargalló, Can Serrat, Conserves Dani, Vilassar Ràdio i Voluntaris Nou Vent.

Deixa un comentari