Publicat el 25/10/2019

La inauguració de l’acte va anar a càrrec del president de la Cambra de Barcelona, Joan Canadell.  La consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Àngels Chacón, va presidir l’acte i en va fer la cloenda

La Casa Llotja de Mar s’ha tornat a vestir de gala un any més per homenatjar les empreses que aquest any fan un aniversari emblemàtic (50, 75, 100, 125, 150, 175 i enguany fins als 200 anys) en el marc del tradicional Dia de la Cambra.
L’acte, que ja arriba a la seva vint-i-tresena edició ha estat conduit per l’Espartac Peran, que ha posat en relleu l’esforç i la dedicació del teixit empresarial per construir una Catalunya forta econòmicament.
Durant el transcurs de la gala s’han lliurat els guardons commemoratius a un total de 118 empreses de la demarcació de Barcelona. El president de la Cambra de Barcelona, Joan Canadell, ha fet el discurs inaugural de l’acte i ha felicitat a totes les empreses guardonades, tot elogiant la constància i l’esforç per haver arribar fins a aquí, “el futur de l’economia depèn de que les noves generacions també tinguin aquest esperit dinàmic”. “Les empreses que avui esteu aquí van ser creades per persones visionàries, plenes de coratge i amb molta fe en el seu projecte. Per emprenedors que miraven amb perspectiva de futur, sense encongir-se davant les dificultats” ha explicat Canadell.
Canadell ha emfatitzat durant la seva intervenció que “l’economia catalana és una de les economies més pròsperes. Una economia conformada per un teixit empresarial excepcional. Resilient, persistent i amb visió constructiva, tres valors que conformen l’ADN empresarial català”.

En aquesta ocasió les empreses amb més trajectòria són: la Facultat de Nàutica de Barcelona per la celebració dels seus 250 anys, l’Editorial Salvat i el Port de Barcelona amb 175 anys, el Col·legi de Metges de Barcelona pels 125 anys, els Laboratoris LETI i Danone pel seu centenari, i Caritas Diocesana de Barcelona i la Federació Catalana de Motociclisme pels 75 anys.

Per la comarca del Maresme fins a onze empreses han pujat a l’escenari a recollir el guardó:  Serras 2019 de Mataró pel seu centenari. Transmesa pels seus 75 anys. L’Hotel Esplai de Calella, Carns Boher de Vilassar de Mar, Restaurante Mas Pi de Pineda de Mar, Hecisa de Premià de Dalt, M. Casas S.C.P. de Calella, Dimarsa de Mataró, Hotel Reymar de Malgrat de Mar, Mireia Centro de Estudios S.A. de Montgat, Montara S.L. de Pineda de Mar, pels seus 50 anys.
L’acte ha estat presidit per la consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Àngels Chacón, que n’ha fet la cloenda.
Ramon Grau, secretari acadèmic de la Facultat Nàutica de Barcelona, que aquest any fa 250 anys, ha fet una breu intervenció en nom de totes les empreses guardonades.

Deixa un comentari