Publicat el 15/07/2022

Destaca la forta demanda en les titulacions de l’àmbit de la salut. En l’àmbit de la tecnologia, destaca l’Enginyeria Informàtica de Gestió i Sistemes d’Informació

 

 

 

Onze de les quinze ofertes d’estudis de grau i doble grau que s’imparteixen al centre universitari del TecnoCampus Mataró-Maresme, adscrit a la Universitat Pompeu Fabra, tenen nota de tall com a resultat del procés de preinscripció de juny.
Totes les titulacions relacionades amb la salut (Infermeria, Fisioteràpia, Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i la doble titulació de Fisioteràpia i Ciències de l’Activitat Física i l’Esport) tenen nota de tall, essent el 9,464 del Grau en Infermeria la més alta.

Pel que fa a les titulacions de l’àmbit Empresa, sis de les set titulacions ofertades tenen nota de tall. Destaca el doble grau en Administració d’Empreses i Gestió de la Innovació i Màrqueting i Comunitats Digitals, en què la nota d’accés és un 8,544.

En l’àmbit de la tecnologia, destaca l’Enginyeria Informàtica de Gestió i Sistemes d’Informació, amb la consolidació de la recuperació de la demanda detectada el curs passat i una nota de tall de 6,582.
També la doble titulació d’Informàtica i Videojocs registra una demanda en primera opció superior a l’oferta de places i, per tant, nota de tall. Tot i que sense nota de tall, les enginyeries industrials (graus de Mecànica, Electrònica i Organització Industrial) registren una millora significativa en el nombre d’estudiants assignats (de 38 passen a 59).

Globalment, 968 estudiants han estat assignats per estudiar al TecnoCampus, una xifra un 10,6% superior a la del curs passat. D’aquests, 520 estudiants assignats han triat el TecnoCampus en primer preferència. 228 estudiants que havien demanat estudiar al TecnoCampus en primera opció no han pogut entrar en aquelles titulacions amb nota de tall.
Tota la informació sobre el procés de matrícula està disponible a l’apartat web: www.tecnocampus.cat/matricula-nou-acces.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Mataró

 

Deixa un comentari