Publicat el 16/04/2018

L’espai ‘Innoval’ de la fira presenta més de 300 novetats basades en gammes de productes més sans, pràctics i sofisticats

Olives esferificades preparades per consumir a casa, ou amb closca cuit a baixa temperatura o el primer torró liofilitzat del món. Són algunes de les innovacions que s’exposen al Saló Internacional d’Alimentació i Begudes, Alimentaria, que ha donat el tret de sortida aquest dilluns.
La majoria de les novetats -més de 300- estan exposades a l’exposició ‘Innoval’, dins l’espai ‘The Alimentaria Hub’.  Les principals innovacions se centren en gammes de productes més sans que redueixen significativament la quantitat de sucre, sal i greix. Entre ells, snacks vegans, carnis deshidratats per picar o batuts de cacau sense llet.
Una altra tendència són els aliments pràctics i basats en la sofisticació. A tall d’exemple, l’oliva esfèrica comercialitzada per Caviaroli, que es basa en la creació del Bulli. “Permet tenir una experiència de restaurant d’estrella Michelin, portat a casa”, ha explicat a l’ACN el seu director general, Ramon Ramon.

ACN L’Hospitalet de Llobregat
Foto: Pla general d’una part de l’espai ‘Innoval’ a la fira Alimentaria 2018, el 16 d’abril de 2018

Deixa un comentari