Publicat el 28/05/2018

L’Ajuntament de Llavaneres i diverses entitats de la vila ja tenen a punt l’oferta de casals i campus d’estiu, que ofereixen activitats de tot tipus durant el període de vacances escolars.

Un any més Sant Andreu de Llavaneres ofereix un gran ventall d’activitats per a infants i joves a través dels casals i els campus d’estiu que organitzen tant l’Ajuntament com diverses entitats de la vila. Es tracta de les següents propostes:

Casal d’Estiu 2018 de Fundesplai

La Fundació Catalana de l’Esplai organitza el seu Casal d’Estiu a l’escola Labandària, del 25 de juny al 7 de setembre amb un nímin de 20 inscrits per torn. L’Ajuntament ha signat un conveni amb l’entitat per afavorir les inscripcions de famílies amb dificultats econòmiques i amb fills de necessitats educatives específiques. Les inscripcions són fins el 31 de maig. Fundesplai farà una reunió informativa el dijous 31 de maig de 2018 a les 19 h a la sala de Plens de l’Ajuntament. Aquesta oferta compta amb el suport de la Regidoria d’Educació.

Cursets de Natació a la Piscina Municipal

L’Ajuntament també organitza els Cursets de Natació per a infants nascuts com a mínim el 2014, que seran del 2 al 31 de juliol i de l’1 al 31 d’agost. Les inscripcions es podran fer del 5 a l’11 de juny.

Campus de Bàsquet 3 Viles

El Club de Bàsquet 3 Viles organitza el seu campus del 25 de juny al 20 de juliol dirigit a infants nascuts entre els anys 2004 i 2013. Es farà al Pavelló de Sant Andreu de Llavaneres.

10è Campus de Futbol del CE Llavaneres

El Club Esportiu Llavaneres organitza el Campus de Futbol del 2 al 27 de juliol, per nens i nenes nascuts entre el 2004 i el 2013. Les inscripcions es poden fer fins el 15 de juny.

Balís Camp 2018

Finalment el Club Nàutic El Balís torna a oferir un ampli ventall d’activitats esportives relacionades amb el mar per a infants i joves. Les activitats es duran a terme del 25 de juny al 7 de setembre.

Deixa un comentari