Publicat el 02/09/2018

El tall s’efectuarà a partir del proper dilluns 3 de setembre i finalitzarà el divendres 7 del mateix mes

L’Ajuntament de Sant Pol ha concedit una llicència d’obres a l’empresa Endesa Distribución per executar uns treballs de remodelació que donaran lloc a una nova línia subterrània de mitja tensió a la població. La circulació restarà tallada al trànsit a l’alçada del carrer Manzanillo amb Bonavista i del carrer Santa Clara amb Santa Victòria.

Durant l’efectuació dels treballs, tant la Policia Local de Sant Pol com la mateixa empresa col·locaran les senyalitzacions adients i adoptaran les mesures necessàries per desviar la circulació i evitar danys personals o materials. Tanmateix, les instal·lacions que es realitzaran s’adaptaran al reglament de xarxes i escomeses de gasos combustibles i al reglament de distribució i utilització de gasos, així com també a les seves instruccions tècniques complementàries.

Per tant, el trànsit rodat restarà tallat durant aquests cinc dies i només es permetrà el pas als vehicles que disposin de gual permanent a la zona o els que necessitin fer una aturada ràpida al carrer Manzanillo per anar a la farmàcia.

 

Deixa un comentari