Publicat el 06/09/2015

La Regidoria d’Educació impulsa aquesta activitat des de fa 4 anys amb la convicció que el cant coral és un mitjà per ajudar a aconseguir una formació humana completa per als infants que els agrada cantar i la música. El cant és beneficiós tant a nivell físic com psicològic, ajuda a relaxar-se, i alhora, obra una nova porta per a expressar les nostres idees, sentiments i emocions.
Aquesta activitat té unes possibilitats immenses per formar els infants i joves en el gust per la bellesa musical, en el goig de dominar un mitjà d´expressió com és la veu  i  també en la satisfacció de treballar en equip.  Amb el cant coral aprendran a formar part d´un grup on cada veu col·labora amb l´altra per a convertir-se en una de sola. A més a més, a partir d´un repertori fresc i modern els joves cantaires es mouran, interpretaran i, sobretot, s´ho passaran bé.
A l’octubre s´iniciaran les classes de la Coral Jove, una activitat dirigida a nens i nenes de 8 a 14 anys. Les trobades per cantar seran els divendres de 17.15 a 18.15h a les Golfes de Can Lleonart. L’activitat té un cost de 12 euros mensuals.


Els formularis per a la preinscripció es poden recollir a les oficines de l’Ajuntament d’Alella o demanar-los per correu electrònic a educacio@alella.cat.
Les classes s’iniciaran el divendres 2 d’octubre de 2015 i finalitzaran el mes de juny de 2016 i inclou un parell de concerts a l’any.

Deixa un comentari