Publicat el 12/12/2022

La Jornada tindrà lloc el dimecres 14 de desembre al Centre d’Empreses Casa del Marquès del Masnou

 

 

 

El Centre d’Empreses Casa del Marquès organitza la jornada “Digital Days. Tecnologia, Salut i Benestar“, per apropar les tecnologies 4.0 al teixit productiu del Masnou i del seu entorn, amb l’objectiu de potenciar la competitivitat.

Tindrà lloc el dimecres 14 de desembre, de 10 a 14 h. Per assistir-hi, cal inscriure-s’hi mitjançant aquest enllaç: https://casadelmarques.cat/jornada-cdm-digital-days-tecnologia-salut-i-benestar/. Les places són limitades.

Les persones que hi participin coneixeran les tecnologies més emergents en el camp de la salut i el benestar, situacions pràctiques vinculades a necessitats quotidianes i casos d’èxit reals.
A més, la jornada s’organitza amb la intenció de facilitar la interacció entre les empreses del territori, amb la tecnologia com a nexe d’unió. Així, es pretén que puguin fer xarxa, intercanviar experiències i establir col·laboracions eventuals.

La jornada és una iniciativa que organitza l’Ajuntament del Masnou (Centre d’Empreses Casa del Marquès), amb la col·laboració dels ajuntaments d’Alella i Teià i el TecnoCampus Mataró-Maresme i amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament del Masnou

Deixa un comentari