Publicat el 29/09/2017

El concert de finalistes es realitzarà el dia 25 de novembre a Montgat.

Endolla’t al so del Maresme, és el nom amb que es dóna el tret de sortida al Concurs de Música Jove 2017 organitzat pels ajuntaments de Cabrils, Vilassar de Mar, el Masnou i Montgat.
L’edició d’enguany presenta novetats, s’ha obert el Concurs a la participació de grups de música de la comarca del Maresme. El millor grup d’aquesta categoria que rebrà un premi de 400€, es decidirà per votació popular al concert de finalistes programat pel dia 25 de novembre a la Sala Pau Casals de Montgat.

Pels participants de la categoria A, format per grups de música o solistes, dels quals almenys un dels components estigui empadronat a qualsevol dels municipis organitzadors, el premi serà la gravació de quatre temes a l’estudi Bucbonera Studios de Caldes de Montbui a càrrec del tècnic i productor Tomás Robisco, assessorament musical, i distribució de les quatre cançons en plataformes digitals.
La gestió musical del concurs és a càrrec de l’empresa ENDERROCK. Els grups de música i solistes interessats/des en participar-hi poden consultar les bases de participació i fer la inscripció al Web del Concurs http://www.endollat.cat fins el dia 20 d’octubre.

 

Deixa un comentari