Publicat el 25/02/2021

Per quart any consecutiu, aquest programa es fa a Premià de Mar, a través de la Biblioteca Municipal Martí Rosselló i Lloveras

Ja està obert el període per fer les inscripcions per assistir a les conferències del programa de primavera (https://a12url.wordpress.com/programes/premia-de-mar-tardor-hivern-2020-21/) de la Universitat de l’Experiència de la Ramon Llull, l’aula d’extensió universitària A12, que començarà l’1 de març

Fins al 14 de juny, i amb dues sessions mensuals, el programa presenta un total de 7 sessions monogràfiques en les quals destacats especialistes tractaran temes com la conservació del patrimoni cultural en paper, pensadores i artistes de l’Edat de Plata, l’erotisme des de la filosofia, l’emergència climàtica o l’evolució econòmica basada en paràmetres econòmics i socials, a càrrec del doctor en Ciències Econòmiques Santiago Niño Becerra, i d’altres.

La programació de primavera de la Universitat de l’experiència inclou també un seminari que sota el títol de “Llegendes, mites i mentides en la Història” impartirà l’historiador Àngel Casals.
Les inscripcions es fan en línia: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe4blnshuBOcSfOF-zct2ktxHjhyTmTuS0GYhbQwJaMhb3NPA/viewform. Les places s’assignaran seguint l’ordre d’inscripció. Com a novetat per a aquest quadrimestre la quota d’inscripció són 40 € (preu reduït).
Les sessions seran de 18.30 a 20.15 h i seran en línia a través de l’aplicació zoom.us. En cas de poder-se fer presencialment s’avisarà oportunament a l’alumnat.

 

Deixa un comentari