Publicat el 30/03/2015

El diumenge, 29 de març, la Gliptoteca Enric Monjo va reobrir la planta baixa amb la inauguració de l’exposició La Setmana Santa amb ulls d’escultor, exposició d’esbossos i estudis d’Enric Monjo.
L’equipament havia tancat portes a finals del 2013 per una actuació de reforma, obres que continuen a les altres dues plantes.
L’alcalde, Joaquim Ferrer, acompanyat de la regidora de Cultura i el regidor d’equipaments municipals, va recordar durant el parlament inaugural que l’actuació a la gliptoteca respon a un procés de reforma integral de l’oferta museística del municipi amb l’objectiu de revitalitzar i donar a conèixer el patrimoni local.
Quan finalitzin les obres de reforma, la primera planta de l’equipament acollirà l’exposició permanent dedicada a la trajectòria professional de l’escultor vilassarenc Enric Monjo, des dels anys de formació fins a la seva evolució com a artista, i l’última planta acollirà el racó del taller de l’artista i l’espai de reserva, on a més d’explicar el complex procés creatiu d’aquest escultor vilassarenc, es podran veure les peces del fons Monjo i d’altres fons d’art com el de la Maria Fresser o del pintor Martínez Romero, així com d’altres donacions de particulars.
De moment i fins el 14 de juny l’equipament permet gaudir de l’exposició La Setmana Santa amb ulls d’escultor, amb obres del mateix Enric Monjo inspirades de manera directa en la Setmana Santa i, més concretament en el període entre el Dijous Sant i la matinada del Diumenge de Pasqua, amb diversos esbossos, motllos i guixos de les estacions del Via Crucis. Es pot visitar en els següents horaris: de dimarts a divendres: de 17 a 20 h; dissabtes d’11 a 14 h i de 17 a 20 h; i diumenges i festius: d’11 a 14 h.

Deixa un comentari