Publicat el 26/03/2015

El Departament de Joventut de l’Ajuntament de Badalona, a través del Badiu Jove, ha obert la convocatòria per participar en el concurs fotogràfic #llocsipetonsbdn // #lugaresybesosbdn mitjançant l’aplicació de mòbil Instagram. El concurs té com a objectiu el descobriment i la promoció dels racons més especials de la ciutat a través de la fotografia i les xarxes socials.
Els participants en aquest concurs fotogràfic hauran de fer una fotografia en espais públics de la ciutat que siguin especials i inspiradors per fer-se petons, i penjar-la a Instagram amb un perfil públic, amb l’etiqueta o ‘hastag’ #llocsipetonsbdn o #lugaresybesosbdn. Per formalitzar la inscripció, que és gratuïta, cal consultar les bases d’aquest concurs a la pàgina
www.badiujove.cat.


La fotografia guanyadora serà triada per un jurat format per professionals de la fotografia, el disseny i les xarxes socials. El premi pel guanyador/a serà un paquet de diferents experiències per gaudir-les en parella a Badalona.
El termini per participar al concurs acaba el proper 23 d’abril.
El regidor d’Educació, Esports i Joventut, Juan Fernández, ha explicat que “aquest concurs pretén aprofitar un recurs tan utilitzat pels joves com són les xarxes socials per fomentar la seva participació i que coneguin els espais i actes de Badalona”.

Deixa un comentari