Publicat el 29/09/2017

La 5a Fira de Joves Creadors de Badalona tindrà lloc el dissabte 2 de desembre a la plaça Pompeu Fabra

El Departament de Joventut ha obert la convocatòria per participar al Connect’Art 2017, la 5a Fira de Joves Creadors de Badalona.  Amb aquesta cinquena edició es consolida aquesta fira que té com a objectiu convertir la ciutat en un espai de trobada creatiu i facilitar als joves l’oportunitat de poder donar a conèixer, exposar, promocionar i intercanviar experiències a través dels seus projectes i la seva obra.
A la fira s’inclouran un ampli ventall d’expressions artístiques com ara la pintura, escultura, ceràmica, fotografia, artesania, disseny de roba, arts escèniques, creacions audiovisuals, entre d’altres. D’aquesta manera, es vol reforçar la viabilitat de projectes emprenedors dins del món artístic, així com ampliar la seva visibilitat a la ciutat.

Per tal de donar-li un valor afegit al Connect’Art 2017, a més de la trentena de parades que s’instal·laran, hi haurà diversos espais dedicats a tallers creatius, s’oferiran també xerrades a càrrec de professionals del món artístic i dels propis participants, i es portaran a terme intervencions que representin processos de creació en les quals hi hagi una participació activa del públic assistent. Es comptarà, a més, amb un espai especialment dedicat al món de les audiovisuals en el qual es projectaran diverses produccions.

La convocatòria està dirigida a joves d’entre 14 i 35 anys amb un perfil que integri la capacitat creativa, la inquietud i la motivació per innovar i transformar el seu entorn.
Es podran presentar les sol·licituds fins al proper divendres 3 de novembre enviant un correu electrònic a firajovescreadorsbdn@gmail.com, en el qual s’haurà d’adjuntar la documentació que es demana a les bases. La Fira tindrà lloc el proper 2 de desembre a la plaça de Pompeu Fabra.

Per a més informació, podeu consultar les bases a: www.badiujove.cat

 

Deixa un comentari