Publicat el 23/02/2023

Fins al 31 de març, es pot participar en una nova edició dels Jocs Florals, certamen literari que organitza l’Ajuntament

 

 

 

Jocs Florals, aquest certamen literari premia les millors obres escrites per persones residents o vinculades al nostre poble. Com en edicions anteriors, els treballs que es presentin hauran de ser individuals, escrits en català i inèdits i es dividiran en les modalitats de prosa i poesia per categories segons els grups d’edat: en el grup A de 6 a 8 anys, en el grup B  de 9 a 11 anys, en el grup C de 12 a 14 anys, en el grup D de 15 a 18 anys, en el Grup E de 19 a 25 anys, i en el grup F a partir de 26 anys.

Pel que fa als premis, els participants dels quatre primers grups (A, B, C i D) rebran un val de 50 € per bescanviar per llibres. El val pels guanyadors dels grups E i F tindrà un valor de 100 €. També hi haurà premis pels segons classificats de cada categoria de participació, per als centres educatius i als millors microrelats, relats breus per a persones amb diversitat funcional i rodolins més fins.

El veredicte es farà públic el 22 d’abril, en el marc de la Festa de les Lletres. L’Ajuntament, a més, enviarà les obres premiades a la fase comarcal de la Mostra Literària del Maresme perquè també hi entrin a concurs. 

Consulteu les bases dels Jocs:  Bases_Jocs_Florals_2023.pdf

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

 

 

Deixa un comentari