Publicat el 13/01/2017

El Museu del Càntir i l´Ajuntament d´Argentona organitzaran els dies 7, 8 i 9 del proper juliol una nova edició de l´Argillà Argentona – Fira Internacional de Ceràmica. En aquesta propera edició Faenza i Itàlia seran, simultàniament, la ciutat i el país convidats, disposant d´un espai especial on exposar les seves produccions.

La fira d´aquesta edició vol consolidar el nou format i dates iniciat fa dos anys. Enguany s´ajusten també els preus de participació a la fira, establint el preu de la parada de 3 metres a 100 euros i la de 6 metres a 200 euros. El període de sol·licituds romandrà obert fins al 31 de març. 

L´horari de la fira serà de 10 del matí a 10 del vespre  – amb pausa entre les 2 i les 5 de la tarda, i se situarà als carrers centrals de la vila. La Fira comptarà de nou amb demostracions de terrissa tradicional, tallers de torn i de rakú, mostra de cinema sobre ceràmica, exposicions de ceràmica contemporània, trepitjada de fang i altres propostes. La Festa del Càntir, per la seva banda, se seguirà celebrant el dia 4 d´agost, coincidint amb la Festa Major d´Argentona

Deixa un comentari