Publicat el 08/03/2018

Un projecte que té la implicació dels Serveis Socials municipals i el suport tècnic d’una entitat externa

La Regidoria de Gent Gran de l’Ajuntament està fent noves passes per implantar el Projecte Radars a la vila. Un projecte que té la implicació dels Serveis Socials municipals i el suport tècnic d’una entitat externa.
És per això que s’estan portant a terme totes les actuacions prèvies i necessàries per tal de poder posar en marxa el projecte amb les majors garanties, perquè aquest esdevingui un referent de suport per a la gent gran que viu sola a Arenys de Mar.

Un cop fetes les actuacions inicials, s’ha creat l’Equip Motor del projecte, format per tècnics de Gent Gran, de Serveis Socials i de Radars, el qual està iniciant les primeres intervencions per a la constitució de la Taula Radars, en la qual hi han d’estar representades les diverses entitats i serveis del municipi que intervenen o atenen directament a la gent gran del municipi.
Serà a través de la Taula Radars des d’on es treballarà i vertebrarà la creació de la Xarxa Radars a Arenys de Mar, ja que aquest és un projecte comunitari on la clau és la implicació i la participació de tots els agents municipals.

Arenys de Mar ja ha començat a caminar per crear i formar la Xarxa Radars que vetlli per la vinculació amb la comunitat de les persones majors de 75 anys amb la finalitat de minimitzar les conseqüències de la soledat no volguda, sempre amb  una mirada sensible i respectuosa cap a aquest col·lectiu.

 

Deixa un comentari