Publicat el 13/02/2018

La nova Junta comarcal del Maresme del Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB), constituïda el dilluns 12, ha escollit el doctor Pere Toran com a nou president comarcal, en substitució del doctor Josep Marinel·lo, que ha ocupat aquest càrrec durant els darrers quatre anys

La constitució de la nova Junta comarcal és conseqüència del resultat de les darreres eleccions per a la renovació dels membres de l’Assemblea de Compromissaris i de la Junta de Govern del CoMB.
La candidatura encapçalada pel doctor Jaume Padrós va resultar-ne guanyadora, el passat 13 de gener, en ser l’única presentada dins del termini establert.
El doctor Pere Toran és metge especialista en Medicina Familiar i Comunitària, i actualment treballa a la unitat de suport a la recerca de la Direcció d’Atenció Primària de la Metropolitana Nord.

La comarca del Maresme està representada a l’Assemblea de Compromissaris del CoMB- https://www.comb.cat/cat/colegi/eleccions/pdf/assemblea_compromissaris.pdf, amb 14 dels seus 300 delegats.

Foto: imatge del doctor Toran.

 

 

Deixa un comentari