Publicat el 14/11/2017

Entre el 17 de novembre i el 5 de desembre, 10 restaurants de la comarca oferiran als clients la possibilitat de tastar el fricandó, plat tradicional de la cuina catalana

Per cinquè any consecutiu el Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme organitza la Tardor del Fricandó a Mataró.
Aquest plat té una tradició contrastada a les llars i cuines catalanes des de fa molts anys, tant a les domèstiques com en molts restaurants de la nostra geografia.

De fet, aquest certamen es va iniciar per commemorar el centenari del poeta Salvador Espriu, i donat el fet que fos un dels plats preferits d’aquest insigne poeta català.

Aquest any participen un total de 10 restaurants que faran les delícies d’aquest plat, i que entre el 17 de novembre i el 5 de desembre oferiran als clients la possibilitat de tastar el fricandó que tant agradava a Espriu.
S’han editat uns díptics on es pot trobar la recepta del plat. Podeu trobar més informació a la web del Gremi , www.gremihostaleria.com

Els restaurants participants són: Can Bruguera, Iluro, L’Harmonia, Nou Daxana, Caminetto, La Girella, La Nova Rosaleda, el Mundial i Som Terra, tots de Mataró i el Racó de Can Feliu de Vilassar de Dalt.

 

 

 

Deixa un comentari