Publicat el 28/04/2019

La Regidoria de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç, Turisme i Consum de l’Ajuntament de Llavaneres té a punt la nova programació del Forma’t per aquest 2019

Es realitzaran conferències, tallers i cursos amb l’objectiu de millorar l’ocupabilitat dels veïns i veïnes de la vila. Les sessions s’impartiran a la Biblioteca municipal.

Les activitats s’han programat a partir de dos grans blocs, atenent el perfil del participant a qui s’adreça l’oferta lectiva: empresa i emprenedoria, i persones que volen trobar feina. La majoria de sessions es faran en horari de tarda, però també n’hi haurà algunes de matí. Les dates són aproximades i poden variar segons la disponibilitat de l’espai. D’altra banda, les places són limitades, s’assignen per l’ordre d’inscripció i haurà llista d’espera.

Enguany hi haurà cursos d’idiomes (anglès, francès i xinès), d’alfabetització digital, de tramitar factures electròniques, de disseny amb el programa Photoshop (formació en línia), sobre el funcionament del registre d’empreses licitadores i sessions informatives sobre el programa Reempresa.

Deixa un comentari