Publicat el 09/03/2021

La Regidoria de Promoció Econòmica anima als comerços d’Alella i a tota la ciutadania a participar en una nova edició de les botigues al carrer, programada per al 19 de març, de 10 a 14h i de 17 a 21h

L’objectiu d’aquesta acció de dinamització comercial és convidar els comerciants al carrer i ensenyar els productes de qualitat, proximitat i l’oferta que hi ha al municipi.
Els comerços interessats a participar poden presentar les seves sol·licituds en aquest formulari: https://alella.cat/pagina.php?id=14155
Si les mesures sanitàries per la pandèmia permeten l’obertura dels comerços no essencials el cap de setmana, també es faran botigues al carrer el dissabte 20 de març de 10 a 14h.

El funcionament de l’activitat :
Cada comerç que hi participa podrà posar una taula, una burra o element decoratiu al carrer davant de la seva botiga amb els productes que vulgui posar a la venda.
– L’espai ocupat de la via publica no podrà superar els 2m2
– La col·locació de la taula, burra o element decoratiu no pot impedir el pas de vianants ni de vehicles pel carrer.
– Totes les parades hauran de tenir present les mesures preventives per evitar la propagació de la Covid-19.

L’Ajuntament té previst organitzar altres esdeveniments de dinamització comercial a la via pública, aprofitant l’arribada de la primavera i el bon temps. Ja s’han iniciat els preparatius per organitzar altres activitats en els propers mesos, com ara un espai de trobada de productes de proximitat i sostenibilitat i un altre adreçat a professionals.

 

Deixa un comentari