Publicat el 30/07/2021

L’Ajuntament inicia la campanya “Visc el comerç de Premià de Mar” centrada a fomentar les compres al comerç local

La campanya destaca diverses virtuts del comerç Premianenc com ara la varietat de productes, la qualitat, la proximitat i la confiança, la professionalitat dels i les comerciants i l’adaptació als nous temps a través del servei online.
La campanya, en la qual s’hi poden identificar diferents situacions relacionades amb el comerç així com alguns indrets del municipi, es podrà veure a través dels mateixos comerços, als quals ja s’han començat a distribuir cartells i elements publicitaris; el bus urbà C-18; les cartelleres municipals; el web municipal; les xarxes socials;  i Ràdio Premià de Mar. Alhora, s’ha elaborat un vídeo que es distribuirà a través de tots els canals de comunicació municipals.

Aquesta campanya s’emmarca dins les accions del Pacte per la reactivació Social i Econòmica que s’estan duent a terme amb l’objectiu d’impulsar la reactivació socioeconòmica de Premià de Mar, posant especial èmfasi en les famílies, els comerços, els autònoms i les empreses que més estan patint la crisi derivada de la pandèmia de la COVID-19.

Deixa un comentari