Publicat el 30/05/2022

Es modifiquen els horaris i s’incrementen, en alguns barris, els dies de recollida de mobles i trastos vells en caps de setmana

 

 

S’ha presentat a Badalona la nova campanya de civisme per millorar la recollida de mobles i objectes voluminosos a la ciutat.

Els contenidors d’escombraries de la ciutat tindran enganxat un adhesiu de gran format amb la informació dels nous horari i dies de retirada de mobles i trastos vells a cada zona perquè els veïns i veïnes els dipositin quan toca i poder evitar així l’acumulació d’aquests objectes al voltant dels contenidors.
L’objectiu d’aquesta nova campanya és sensibilitzar la ciutadania dels horaris específics d’aquest servei de recollida i reduir el temps que els mobles i altres estris vells estan al carrer, al costat dels contenidors, fins que l’Ajuntament els recull de forma gratuïta.
També s’informa que l’incompliment dels horaris estipulats per a treure els mobles i els trastos vells al carrer pot suposar una sanció de fins a 600 euros.

A més dels cartells col·locats als contenidors recordant els dies i horaris estipulats per deixar els mobles i trastos vells voluminosos, que seran diferents a cada barri, també es farà difusió de la campanya a través de diversos suports publicitaris com banderoles, cartells i publicacions a mitjans de comunicació i en xarxes socials.

Nova App MilloremBDN
També s’ha presentat la nova App MilloremBDN habilitada per notificar incidències a la via pública relacionades amb neteja.
La seva posada en funcionament suposa que qualsevol ciutadà pot informar a l’Ajuntament a través d’aquesta App si observa que hi ha mobles o trastos abandonats al carrer que no estiguin al costat dels contenidors. Un cop l’Ajuntament rebi aquesta comunicació s’activarà el servei per procedir a la recollida d’aquests estris.
L’App MilloremBDN es pot descarregar de manera gratuïta en versió iOS i Android.
L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, ha manifestat durant la presentació de la campanya feta al barri de Llefià que: “amb aquesta nova campanya de sensibilització, l’aplicació per als telèfons mòbils i, sobretot, la col·laboració dels veïns i les veïnes esperem acabar amb el problema de l’acumulació de mobles i trastos vells el dia i el lloc que no toca”. “Estem treballant per aconseguir una Badalona més cívica, més endreçada i més neta, amb la campanya i el reforç policial per vigilar comportaments incívics, estem segurs que ho aconseguirem”.

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Badalona

 

Deixa un comentari