Publicat el 04/12/2016

La regidoria de Comerç i Promoció de la Vila engega una nova campanya de dinamització del comerç local sota el nom “El comerç de Premià de Dalt et porta un somni fet regal”.

La campanya consisteix en que cada establiment defineix un pack de serveis i/o productes per un valor de 300€ que resulti atractiu, original i diferent.
L’Ajuntament repartirà butlletes i bústies de participació entre tots els comerços adherits a la campanya per tal que ho reparteixin entre els seus clients. Aquests hauran de triar quin regal els agradaria fer realitat en els comerços participants.
El diumenge 11 de desembre a les 19.30h, durant la Fira de Nadal que se celebra al parc Felicià Xarrié, es farà el sorteig de la persona guanyadora.
Hi participen establiments de tot el municipi, concretament, vint-i-set. Cadascun d´ells, amb “somnis” diferents perquè els clients triïn el seu.

L’objectiu final d’aquesta campanya, segons també informa el consistori premianenc, és fer visibles els productes i serveis que els comerços locals ofereixen, donar més visibilitat a tots els participants i sobretot fidelitzar la clientela.

Deixa un comentari