Publicat el 23/11/2021

La regidora d’Igualtat, Maria Villalta, llegirà el Manifest 25-N durant la sessió del ple municipal que se celebrarà el dijous 25 de novembre, a les 19:45h.

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha endegat una nova campanya amb motiu del 25 de novembre, amb el lema “Aturem la violència masclista”. La iniciativa, impulsada per les regidories d’Igualtat i Participació Ciutadana, pretén donar visibilitat a aquesta problemàtica, sensibilitzar la població i buscar la seva implicació.

L’eix central de la campanya consisteix en una exposició itinerant formada per les siluetes de mida natural de 5 dones, que fins al 26 de novembre s’instal·laran a l’exterior de diversos equipaments del municipi, juntament amb el Punt Lila, on podreu trobar material en relació al 25N i l’eliminació de la violència envers les dones, així com de la campanya “Aturem la violència masclista”.
També podreu participar en l’enquesta “Com es podria eliminar la violència envers les dones?”.
El resultat de l’enquesta es farà públic al web municipal i ens ha d’ajudar a planificar les accions que es duran a terme en aquest àmbit al llarg del 2022.
Podeu també participar en l’enquesta de manera telemàtica des d’aquest  ENLLAÇ

On podeu trobar el Punt Lila?
   – Dimecres 24, a la tarda: Sorli
   – Dijous 25, al matí: Institut Esteve Albert
   – Dijous 25, a la tarda: Pavelló Municipal Toni Sors
   – Divendres 26, a la tarda: Biblioteca Municipal La Muntala

Redacció
Imatge i font: Ajutament de Sant Vicenç de Montalt

 

Deixa un comentari