Publicat el 22/06/2018

Gràcies a la línia de subvencions de Senyalització Turística de la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament ha col·locat dos nous plafons de patrimoni a cal Notari i a la capella de Sant Sebastià

Aquesta nova senyalització se suma als que ja estan ubicats a les pistes d’atletisme, la Fornaca, can Pons, el Dolmen, l’Estrella, la Massa, can Manyer i carrers de cases de cós.

La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Vilassar de Dalt en col·laboració amb el Museu Arxiu de Vilassar segueix treballant en la línia de donar a conèixer d’una forma didàctica el patrimoni immoble de Vilassar. Per aquest motiu s’han instal·lat dos nous plafons turístics que permeten fer una ruta autoguiada pels principals elements del patrimoni local i fer-ho d’una manera divulgativa amb la presència d’un dibuix interpretatiu, fotografies i textos en idiomes, adaptats a discapacitats visuals amb la presència del llenguatge braille.

Segons també indiquen des del consistori, aquesta xarxa turística i patrimonial permet acostar a conèixer molt més el poble des d’una actuació integradora en el paisatge i per a tots els públics en el marc del Pla Director de Turisme de l’Ajuntament de Vilassar de Dalt.

 

Deixa un comentari