Publicat el 22/02/2021

El director de Transports i Mobilitat, David Saldoni, ha presentat als alcaldes d’Arenys de Munt, Josep Sànchez, i d’Arenys de Mar, Annabel Moreno, el nou servei de bus que connectarà ambdòs municipis amb l’Hospital de Mataró

El nou servei, operat per Sagalès, estarà format per 5 expedicions d’anada i 5 de tornada, que s’han coordinat per poder arribar al centre hospitalari a les 8, a les 9 i a les 10 hores, i tornar al migdia, abans de dinar. La idea és facilitar els desplaçaments a l’hospital per dur a terme visites mèdiques i/o la realització de proves diagnòstiques, que acostumen a fer-se a primeres hores del matí.

El director de Transports i Mobilitat, ha destacat que “aquest nou servei és bàsic per donar una opció de transport públic a tots els ciutadans d’Arenys de Munt i Arenys de Mar que necessiten accedir a l’Hospital de Mataró. La població ha de comptar amb un transport públic que els acosti de forma ràpida als centres”.

La negociació d’aquesta proposta va iniciar-se fa un any. El nou servei començarà el proper dia 1 de març.
El servei es podrà utilitzar amb els títols de viatge del transport (https://www.atm.cat/web/ca/titols-integrats.php)  integrats i l’anada o tornada a Mataró serà considerada una mateixa zona.
L’empresa Sagalès, que gestiona el servei, ha destacat i recomenat l’ús de l’app que ofereix tota la informació dels horaris: https://www.sagales.com/noticia/395/no-perdis-el-temps-ni-el-bus  i novetats dels seus serveis.

 

Deixa un comentari