Publicat el 11/02/2022

S’hi instal·len, als jardins de la Nimfa, una quinzena d’elements que serveixen per fer exercici físic a l’aire lliure

 

Ja han començat els treballs per instal·lar un parc de cal·listènia als jardins de la Nimfa.  La cal·listènia és una modalitat de fitnes que es basa en l’entrenament dels músculs utilitzant el pes del propi cos, amb l’objectiu de potenciar la força, l’agilitat, l’equilibri, la coordinació i la flexibilitat.

El nou parc serà obert, d’ús lliure, si bé es preveu que l’equip tècnic del Complex Esportiu hi dugui a terme activitats dirigides. Ocuparà uns 200 metres quadrats, sobre una superfície acotada i adequada per fer aquesta pràctica esportiva.
Hi haurà diferents tipus de barres, un banc inclinat i altres elements que faciliten la pràctica d’exercicis bàsics de cal·listènia, com flexions i abdominals, i de més complexos, per a les persones que tenen més experiència en aquesta disciplina i són capaces de fer girs, salts i altres figures gimnàstiques.
El paviment del parc estarà cobert per una mena de sorra especial que minimitza els riscos de patir lesions.

Es preveu que els treballs per construir el parc de cal·listènia estiguin enllestits en tres setmanes. S’han adjudicat a l’empresa Vega Construcciones y Obras, SL, amb un import de 41.600,77 euros (IVA inclòs).
Aquest projecte va ser una de les propostes finalistes dels pressupostos participatius 2020-2021. Com que no va quedar entre les guanyadores, es finança a càrrec de les partides ordinàries d’inversió.
És un projecte que feia anys que s’estudiava a l’Ajuntament, com a millora de les instal·lacions esportives del municipi.

Redacció
Imatge i font: Ajuntament del Masnou

Deixa un comentari