Publicat el 09/02/2018

El Cor de Gospel Sant Cugat dirigit per Erwyn Seerutton serà l’encarregat de posar la música, acompanyat pel cantant afrosoul Emmanuel Pi D’job

Més de 80 veus solidàries ompliran de gospel l’Auditori de Barcelona el proper 27 de febrer a les 21h, amb motiu del segon concert Notes Solidàries per Badalona, promogut per Grup Menarini.
Es tracta de la segona edició d’una iniciativa que aspira a consolidar-se com una cita imprescindible de l’acció social de la ciutat i que, enguany, tornarà a comptar amb l’actuació del Cor de Gospel Sant Cugat, dirigit per Erwyn Seerutton i l’actuació especial del cantant afrosoul Emmanuel Pi D’job, que es va fer popular a França després de ser finalista al programa televisiu The Voice.

En aquesta segona edició, els fons que es recaptin aniran destinats als projectes de la Fundació Ateneu Sant Roc i de la Fundació Institut Guttmann, ambdues referents del treball social i sanitari de la ciutat de Badalona i part fonamental de l’acció social de Grup Menarini. “No podem entendre el treball diari sense incloure-hi un retorn a la societat i forma part de la nostra filosofia fer-ho a Badalona que ens acull des de fa molts anys i perquè vivim de prop la realitat de la ciutat”, ha explicat Salvador Pons, General Manager de Grup Menarini,

Per la seva banda, Dolors Sabater, alcaldessa de Badalona ha destacat la implicació de Menarini amb la ciutat: “Que una gran empresa es comprometi amb el seu entorn és una excel·lent notícia per a Badalona, no només per les entitats beneficiàries sinó per totes les veïnes i veïns que, d’una manera o altra, es beneficien del compromís social de la companyia amb la ciutat”.

Les entrades del concert estan ja a la venda a la web: www.notesperbadalona.org i a les taquilles de l’Auditori de Barcelona, a un preu de 20 euros.
Per a aquells que vulguin participar amb una donació o que no puguin assistir al concert s’ha establert una fila zero que també es pot consultar a la pàgina web.

En la seva primera edició, el concert Notes Solidàries per Badalona va reunir a més de 1.800 persones. Juan Jesús Guerrero, president de l’Ateneu ha destacat la importància de la col·laboració amb Grup Menarini per continuar la seva tasca d’integració al barri de Sant Roc. “El concert és només una de les iniciatives que compartim amb ells. També col·laboren amb nosaltres en els projectes Laila i Elna i en altres activitats, i el més destacable és que no només ho fan des d’un punt de vista empresarial, sinó des d’un punt de vista humà, proper i compromès”. El Dr. Josep M. Ramírez, director gerent de la Fundació Institut Guttmann, ha qualificat com una “excel·lent manera de visualitzar la nostra feina i d’oferir-nos els recursos per continuar avançant en la nostra tasca d’aconseguir la rehabilitació integral de les persones afectades per una lesió medul·lar, un dany cerebral adquirit o una altra discapacitat d’origen neurològic, molt especialment en l’àmbit de la innovació i la recerca”.

L’èxit de la iniciativa i l’impacte que ha tingut a la ciutat ha estat un dels elements que ha animat al Cor de Gospel Sant Cugat a repetir l’experiència. “Una de les motivacions del nostre Cor és fer servir la música per millorar el nostre entorn”, ha explicat el seu director, Erwyn Seerutton, “i aquest concert ens dóna una oportunitat immillorable de fer-ho, a més a més en un escenari de la categoria de l’Auditori de Barcelona”.
El Cor oferirà una selecció de temes del repertori clàssic del Gospel, com The Storm is Passing Over, The Preacher o l’imprescindible Oh, Happy Day!, i inclourà l’actuació d’Emmanuel Pi D’job.

 

 

 

 

Deixa un comentari