Publicat el 08/03/2022

L’autora va afirmar durant l’acte de presentació que el Masnou ha estat una gran font d’inspiració per a les obres de l’exposició

 

 

Divendres, 4 de març, una quarantena de persones van assistir a l’Espai Casinet per celebrar la inauguració de l’exposició “Violets are Blue”, de la britànica Nicole Gagnum, mostra inclosa en la programació d’arts visuals 2022, i que es pot visitar fins al 27 de març.

Amb un títol que suggereix senzillesa i dolçor, la mostra fa referència a un poema tradicional d’amor que ha anat evolucionant i transmetent-se al llarg de diferents generacions i cultures. I és que tothom sap que les violetes no són blaves, però qui recita els canvia el color en un joc obvi per aconseguir la musicalitat de la rima i, d’altra banda, per transformar la realitat amb la paraula i la imaginació.
Aquest joc de canvi de colors i paraules, per senzill que resulti, porta a aquesta pintora a submergir-se dintre de l’espectre cromàtic i les seves possibilitats evocadores.

Durant l’acte d’inauguració, l’autora de l’exposició va admetre que el Masnou ha estat una gran font d’inspiració per a les obres, i va assegurar que ha visitat de forma freqüent el municipi, amb qui ha creat un vincle molt gran.

La regidora de Cultura, Neus Tallada, va destacar la capacitat de treball de Nicole Gagnum, així com la qualitat de la seva obra, de la qual va assegurar que “és una mostra plena de colors i matisos, que transmet unes emocions i una positivitat molt necessària en aquests temps”.

D’altra banda, l’alcalde del Masnou, Jaume Oliveras, que també va destacar la qualitat de les obres, va agrair l’assistència de l’artista a l’acte i va destacar que l’aposta d’enguany per artistes internacionals està tenint una molt bona acollida a la vila.

Redacció
Imatge i font: Ajuntament del Masnou

 

Deixa un comentari