Publicat el 01/12/2017

És obligatori l’ús de cadenes a la C-28 entre Vielha i Esterri d’Àneu, a la C-147 d’Esterri d’Àneu a Alòs d’Isil i a la C-142b entre Vaquèira i el pla de Beret

La neu ja cau en molts sectors del Pirineu, especialment a la cara nord. A Puigcerdà, per exemple, ja hi ha acumulats 2 centímetres. Segons les previsions, l’emblanquinada serà important a diversos punts del territori com la Vall d’Aran i el nord del Pallars, però també afectarà la Ribagorça, la Cerdanya, el nord del Ripollès i fins i tot punts del nord del Berguedà.
Segons el Servei Meteorològic de Catalunya, els models meteorològics divergeixen en la previsió.
El model UM, diu que aquesta tarda pot nevar per sota els 200 metres al litoral. En canvi, segons el WRF, la cota serà molt més elevada i la precipitació serà minsa.
El Servei Català de Trànsit (SCT) comunica que, aquest divendres al matí és obligatori l’ús de cadenes a la C-28 entre Vielha i Esterri d’Àneu, a la C-147 d’Esterri d’Àneu a Alòs d’Isil i a la C-142b entre Vaquèira i el pla de Beret.

Tot i que ha nevat en diversos punts del Ripollès i municipis com Camprodon han quedat ben emblanquinats, no hi ha incidències en el transport escolar d’aquesta comarca, segons el Consell Comarcal del Ripollès.

ACN Camprodon
Foto: L’entrada de Camprodon (Ripollès) nevada aquest 1 de desembre del 2017. Pla general. (horitzontal)

 

Deixa un comentari