Publicat el 15/10/2015

Les Regidories de Joventut i Ensenyament estrenaran, aquesta tardor, un nou projecte de suport a les famílies amb fills d´entre 12 i 18 anys: l´Escola de Pares. Un espai de trobada mensual que tindrà com a objectiu tractar les diferents problemàtiques que afronten les famílies amb fills adolescents.
La primera sessió està prevista per al 22 d´octubre. Les trobades es faran el tercer dijous de cada mes, a partir de dos quarts de vuit del vespre, al Casal de Joves.
 La persona encarregada de moderar les sessions serà Joan de Moya, assessor de creixement personal i coach. Les inscripcions al primer taller ja estan obertes :
https://santandreudellavaneres.cat/formulari.php?id=9672.
Les trobades del taller de famílies es posen en marxa amb una primera proposta que porta per títol, Com sobreviure al meu fill adolescent. Serà el proper dijous 22 d´octubre a les 19.30 hores al Casal de Joves.
El conductor de la sessió ha preparat aquesta presentació per convidar a la xerrada:
“Aprenentatges compartits. Reflexions sobre l’educació dels pares a l’adolescència
Has provat alguna vegada a preguntar-te: 
Quin és el meu objectiu com a pare?
Quin tipus de pare sóc? Autoritari? Superprotector? Permissiu i supercolega? Quin seria el millor?
Què em passa (a mi) amb aquest fill que no entenc?
Com puc acompanyar millor el seu desenvolupament?
He fet alguna cosa més que només qüestionar-lo?
Per què és important que sobrevisqui a aquesta lluita i que no desconnecti, que no em rendeixi i que m’”enfronti” al meu fill?
Uff!!! És esgotador!! Ja no puc més!! Ja no sé què fer!!


Volem ajudar a esvair els sentiments de solitud, d’inseguretat, de cansament, d’impotència, de neguit o de fracàs que, a vegades, apareixen davant les dificultats i responsabilitats de la tasca de pares i mares.

Deixa un comentari