Publicat el 08/02/2020

Dones que volen créixer personalment, des dels vessants de la salut, la intel·ligència emocional, la creativitat i l’emprenedoria

Des del passat 6 de febrer Premià de Dalt compta amb una nova entitat, aquesta d’abast comarcal, l’Associació de Dones del Maresme. Amb el lema ‘Si anem juntes, arribarem, més lluny’ es van presentar al Restaurant Arrels amb una sala plena a vessar de dones i alguns homes. L’alcalde, Josep Triadó; la Consellera comarcal d’Equitat i Acció Social, Meritxell Romero; les regidores d’Igualtat i Acció Social, Josi Duran i Isabel Sola, respectivament; les regidores del Govern Marta Bosch i Inma Fernández junt als regidors Alejandro Costa, Carles A. Medina i Ramon Golart van assistir a la presentació de Dones del Maresme.

Eulàlia Puig, Gemma Àlvarez, Lidia Soria i la regidora d’Igualtat, Josi Duran, van ser les encarregades de presentar l’associació que “sobretot vol treballar les emocions”, va explicar l’Eulàlia Puig. Totes elles van explicar que es tracta d’un espai obert a tothom que es presenta a Premià de Dalt però que farà activitats arreu de la comarca.

Inicialment, l’Associació de Dones del Maresme tindrà aquests àmbits: Empresa i innovació per a promoure dones emprenedores. Formació oberta amb tallers i xerrades. Gastronomia i nutrició. Intel·ligència emocional. Natura i Cultura. Salut.

Les persones que es vulguin fer sòcies de l’entitat només han d’emplenar un formular i pagar una quota anual de 40€ per finançar les activitats i cursos de formació.

La primera activitat que l’Associació portarà a terme serà el taller ‘Dones que s’atreveixen a somniar!’, a càrrec de la psicòloga i coach Amalia Valderrama, en què es descobriran les claus per superar els obstacles que impedeixen aconseguir fer realitat els somnis. El taller és gratuït per a les persones sòcies i per a les no sòcies, 10€. A banda, es van anunciar altres activitats amb data a concretar, entre les quals hi ha un tast de vins, taller de xarxes socials, taller de fotografia, les àvies remeieres de les Preses (Garrotxa)…

La nova entitat vol contactar amb totes aquelles dones i homes que vulguin formar part dels grups de treball i contribuir així a fer una societat més equilibrada, justa i digna.

Deixa un comentari