Publicat el 04/12/2020

Les regidories de Cultura i Festes convoquen el concurs “NadalVdD” que premiarà les millors decoracions de Nadal amb vals de compra al comerç i la restauració de Vilassar

Entre el 14 i el 21 de desembre podeu participar al primer concurs de decoració nadalenca “NadalVdD”. Per fer-ho, cal que vestiu de Nadal un espai de casa vostra o de l’entitat que representeu que es pugui veure des del carrer.
Un cop fet, envieu una foto de l’espai a nadalvdd@vilassardedalt.cat.

Hi podrà participar qualsevol persona empadronada a Vilassar de Dalt o entitat inscrita al registre d’entitats municipal que enviï la fotografia al mail indicat i etiqueti la fotografia a xarxes amb #NadalVdD entre els dies 14 i 21 de desembre.

Es lliuraran fins 10 premis a les composicions que millor mostrin el caire festiu nadalenc, que consistiran en targetes moneder per poder utilitzar en comerç – restauració de Vilassar de Dalt. Hi haurà un 1er premi de 300 €, un segon premi de 200 € i 8 premis de 100 €.

Podeu consultar les bases i descarregar l’autorització per a la publicació i tractament de les seves dades personals o de l’entitat al web: http://www.vilassardedalt.cat/media/repository//ajuntament/documentacio/Bases_concurs_de_Nadal.pdf

Deixa un comentari